Zborai Módszer Logó

A legegyszerűbb és mégis a legértékesebb karácsonyi ajándék.

A legegyszerűbb és mégis legértékesebb karácsonyi ajándék - Csontkovács kezelés

A minap olvastam a médiában, hogy eladták a világ első sms üzenetét. Ha jól emlékszem 40 millió forint körüli összegért cserélt gazdát egy árverésen. Aminek a szövege az volt: Boldog karácsonyt.

Akkor, első gondolatra semmi számomra érdekeset nem találtam a hírben. Majd jött a karácsony ünnepe és annak és rendje és módja szerint a karácsonyi üdvözlések, köszöntések időszaka.
Természetesen a családi ajándékozás és a közeli barátok ajándékozása sem maradt el, amely nagyon jóleső és kedves volt számomra az ünnepben, ebben a tekintetben is.

A karácsony időpontját tekintve is az év végén van ezáltal nálam az évi számvetés időszaka, amikor visszatekintek, hogy mi volt a tervem az évre és mi az, ami sikerült illetve mi az, amit tovább kell még csiszolni jövőre. Illetve ilyenkor kezdem el megtervezni a következő évet.
Az én számvetésemben is mint sokunkéban, elsők közt szerepelt a járvány okozta első félévi túlélés, talpra állás, talpon maradás, mint vállalkozó. Az eredmény szerencsére pozitív volt, mert sikeresen egyben tudtam tartani a vállalkozásomat.

Másodrészben a megtanult és útjára indított csontkovács és manuál terápiás szakmában való sok-sok tanulás, tapasztalás és sok kezelésen keresztül, emberek számára változást hozni a problémájuk, fájdalmuk kapcsán. Ebben a tekintetben is úgy érzem sikerült a tervet hoznom, amelyet a magam számára tűztem ki célul. Természetesen a folyamat folytatódni fog jövőre, mert már jelentkeztem több képzésre is és alig várom, hogy még tanuljak és ezáltal még több értéket teremtsek ezáltal azok számára akik hozzám fordulnak.

Szóval amint az ünnepek alatt ezeken a dolgokon jártak a gondolataim váratlanul megérkezett az egyik legkedvesebb és legkifejezőbb karácsonyi ajándék számomra, méghozzá egy szöveges messenger üzenet formájában.

A küldője Betti aki hónapokkal ezelőtt járt nálam kezelésen kétszer. A problémája okán nem tudott már fél éve futni, se sportolni annak ellenére, hogy hosszú évek óta a futás szerelmese. Több versenyről is lemaradt idén, mert nem tudott készülni és részt venni rajtuk. A kezelésre egy nyaki és váll problémával érkezett, amellyel már fél éve küzdött és sokfelé járt a hat hónap alatt kezeltetni és mindeközben annál is több fájdalmon kellett keresztülmennie. A kezelések hatására a problémája szépen fokozatosan megszűnt majd újra el tudott kezdeni sportolni, futni.

Az üzenet, amit kaptam tőle, rövid volt azonban annál tartalmasabb:
Nagyon szépen köszönöm. Újra szárnyalós 6 perc alatti kilométerek. Boldog Karácsonyt.
Úgy éreztem abban a pillanatban, hogy ezzel az üzenettel le is zártam az évi számvetésemet. Ha valamiért elkezdtem foglalkozni és kitanulni a csontkovácsolást és a manuál terápiát annak ez volt a célja, értelme, értéke.
Jó pár évvel ezelőtt hasonló oknál fogva kezdtem el az edzői szakmát is. Pontosan azért, hogy pozitív hatással lehessek más emberek életére és értéket tudjak teremteni számukra.
Ennél szebb karácsonyi érzést nem nagyon tudok, se akarok elképzelni. Az hogy ő futott és szárnyalt és boldog volt újra és mindebben egy apró, de fontos részben részt vehettem nagyon szép ajándék.
Most már értem, hogy miként tud nagyon értékes lenni egy szimpla üzenet. Ráadásul az én üzenetem hosszabb is volt, mint a világ első sms-e, azonban pont annyival, amely számomra óriási értékké varázsolta. Köszönöm.

Az Zborai Tamás Péter képe

Zborai Tamás Péter

Zborai Tamásnak hívnak, csontkovács vagyok, manuálterapeuta. Pontosan abban segítek Önnek, amiért itt van! Eltűntessem a fájdalmát, és akár már egyetlen kezelés után visszaadom a fájdalommentes élet, mozgás örömét.
Az Zborai Tamás Péter képe

Zborai Tamás Péter

Zborai Tamásnak hívnak, csontkovács vagyok, manuálterapeuta. Pontosan abban segítek Önnek, amiért itt van! Eltűntessem a fájdalmát, és akár már egyetlen kezelés után visszaadom a fájdalommentes élet, mozgás örömét.

Oszd meg a bejegyzést másokkal is!

Rólam mondták