Zborai Módszer Logó

A Köpölyözésről

A köpölyözés már az ősi Kínában a kínai orvostudományban is használt, több ezer évig fejlődött eljárás, amely leginkább a fájdalom kezelésében az izmok merevségekor tud segíteni. Hatékony, népszerű és természetes módszer. 

Köpölyözés Székesfehérvár
Csontkovács kezelés Székesfehérvár

Hogyan zajlik a kezelés?

A köpölyözést speciális vákuumcsészékkel végzem, a működése a fizikán alapul. A vákuum hatására vérbőség alakul ki az adott területen, ezáltal az anyagcsere felgyorsul, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat.

A kezelés során alkalmazok dinamikus köpölyözést is, amely során a problémás területre felhelyezett köpölyökkel speciális mozgásokat kell végezni, ezáltal a kezelt izmok felszabadulnak, élettel teliek lesznek. 

Csontkovács kezelés Székesfehérvár

Miben segít a kezelés?

A csésze alatt (miután levettük) piros, kör alakú foltok alakulnak majd ki, amelyek véraláfutásosak lesznek, napokig látszódni fognak, de nem lesznek fájdalmasak. A köpölyözés egy bevált eljárás nyakfájás, vállfájdalom, hasi görcsök, menstruációs gondok, derék-, csípő- és hátfájdalom, valamint „összeugrott izmok” esetén.

Ha szükséges, a mielőbbi gyógyulása érdekében – a csontkovácsolás és a kinesio tape terápia részeként – alkalmanként köpölyözést is végzek.
(Ezt azonban minden esetben egyeztetjük, mert vannak kizáró okai)

Köpölyözés Székesfehérvár

A kezelések után visszaadom önnek a fájdalommentes
mozgás örömét!

Tudom, hogy a fájdalom nem várhat, ezért akár ebben a pillanatban is bátran hívhat!
Tegye meg, egyeztessünk egy időpontot!

Rólam mondták