Zborai Módszer Logó

Üdvözlöm, Zborai Tamás Péter vagyok, Csontkovács és SMT Manuálterapeuta.

Pontosan arra a problémára kereshetünk megoldást, amiért most ellátogatott az oldalamra. Tudásommal és tapasztalatommal segíthetek, hogy megszüntessem a fájdalmát, és akár már egyetlen kezelés után visszaadjam Önnek a fájdalommentes életét és a mozgás örömét. 

Mindig érdekelt az emberi test működése, az anatómia és a mozgástan. Pályámat szakápolóként kezdtem egy intenzív osztályon, majd a későbbiekben sérült és amputált emberekkel foglalkoztam, protézisek készítésével segítettem a komfortosabb életminőségüket. Jelenleg edzőként dolgozom hosszú ideje, és továbbra is küldetésemnek tekintem az emberek segítését. A személyi edzéseim egyik fő célja az izmok és ízületek mobilizációs fejlesztése. A hitem és a küldésem nem enged megállni, csontkovács végzettséget szereztem és az eddigi tapasztalataimat felhasználva tudom, hogy már sokkal többet tehetek a fájdalom ellen.

Zborai Tamás Péter - Csontkovács Specialista
Csontkovács kezelés Székesfehérvár

A kezelés alatt lehet, hogy szinte lehetetlen pózokba csavarom a testét, lehet, hogy roppanni vagy ropogni fog. Ha szükséges, akkor itt-ott megrántom és lehet olyan is, amikor húzni fogom, majd máskor csavarni.

Az is megtörténhet, hogy néha (jóleső) fájdalmat okozok, olyat, ami gyorsan elmúlik és helyét a könnyed, fájdalommentes érzés veszi át. A minimális kellemetlen érzésekért cserébe elmúlhat a nyak- vagy a derékfájdalom, megszűnik a beszűkült mozgás és megszűnik az a lelki teher is, amelyben kompromisszumokat kellett hozni a hétköznapi mozgásban a fájdalom miatt.

Csontkovács kezelés Székesfehérvár

A kezelések után visszaadhatom
önnek a fájdalommentes mozgás örömét!

Ne tegye ki magát a fájdalomcsillapítók emésztőrendszeri mellékhatásainak
és ne legyen megoldás a „majd elmúlik” sem. Hívjon, és segítek!
Keressen bizalommal az elérhetőségeimen!

Rólam mondták