Zborai Módszer Logó

A csontkovácsolásról

A csontkovácsolás során aszimmetriákat és szimmetriákat keresünk, feltérképezzük a beteg állapotát, megbeszéljük, hogy miért és hogyan, mitől és mióta áll fenn a probléma, majd egy vagy több kezeléssel (alkalmasint kezeléssorozattal) megszüntetjük a fájdalmat, a gondot.

Csontkovács kezelés Székesfehérvár
Csontkovács kezelés Székesfehérvár

Ki az a csontkovács?

Sokan hallottak már csontkovácsról, de kevesen tudják azt, hogy pontosan mit is csinál, miben tud segíteni (és hogyan).

A csontkovács olyan mozgásszervi megbetegedéseken segít természetes módon, amelyek a térddel, a vállal, a kezekkel (például a csuklóval, könyökkel) a gerinccel, a csípővel és a háttal kapcsolatosak.

Csontkovács kezelés Székesfehérvár

Miben segít a kezelés?

A csontkovácsolás természetes gyógymód: nem adunk injekciót, gyógyszert, mert nem tüneteket kezelünk, hanem a fájdalom okát szeretnénk megtudni, azt feltárni és azt megszüntetni. 

A kezelés nem fájdalmas (bár egy összetett, komolyabb esetben adódhatnak kellemetlenebb pillanatok), inkább felszabadító és kellemes. A kezelés közben nyomó, tapintó, forgató és erőbeható mozdulatokkal szüntetem meg a fennálló problémát.

A legtöbb mozgásszervi probléma hátterében testünk asszimetriái állnak, ezáltal a testünkre ható erők megváltoznak. A félreterhelésből adódóan jelentkezhetnek fájdalmak, befeszült izmok, fejfájás, kisugárzó fájdalom vagy mozgásbeszűkülés.

A kezelés legfontosabb eleme a test szimmetriájának visszaállítása, majd pedig az asszimetrikusság miatt befeszült izmok kilazítása, annak visszatérésének megakadályozása.

Csontkovács kezelés Székesfehérvár

Mennyi ideig tart?

A csontkovács kezelés időtartama és gyakorisága változik.
Van olyan fájdalom, gond, amit akár egyszeri fél órás kezelés is hatékonyan megszüntet, de előfordulhatnak hosszabb, 1-1,5, akár kétórás kezelések és kezeléssorozatok is.

 

Mennyibe kerül?

A kezelés díja 25.000Ft, mely fizethető készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával is.
24 órán belüli SOS kezelésre is van lehetőség, melynek ára 35.000 Ft.

Rólam mondták